Wijn & Spijs
Op veler verzoek hebben we een nieuwe cursus aan ons assortiment toegevoegd, namelijk een wijn & spijs cursus waarin jij meer leert over het combineren van wijn & eten. Tijdens deze tweedaagse cursus zal Maarten van den Dries, schrijver van het boek Wijnfestijn en geestelijk vader van Proeflokaal 1574, je alles vertellen wat hij weet over wijnspijs (spoiler: dat is een hoop!) waarbij natuurlijk ook de letterlijke proef op de som wordt genomen. De cursus biedt een unieke uitbreiding op de stof van de reguliere wijncursussen die wij aanbieden.
Data 2023
Data 2023
​
WIJN & SPIJS: VIS/VLEES
Dinsdag 6 & 13 juni, 19:00 - 22:00
WIJN & SPIJS: VEGA
Woensdag 7 & 14 juni, 19:00 - 22:00
EXTRA! WIJN & SPIJS: BBQ-FESTIJN!
Maandag 19 & woensdag 21 juni, 19:00 - 22:00
Speciaal voor het zomerseizoen hebben we ook een variant ingericht op gerechten van de barbecue. Hierbij zullen zowel vis, vlees als vegetarische gerechten de revue passeren.
De cursus is in onze winkel ‘Pinot &Noir’, aan de vrouwensteeg 5.
*De wijnspijs-sessie zal in de huidige planning worden gegeven in Proeflokaal 1574
Kosten
De kosten voor de cursus bedragen €150,- p.p., inclusief het boek Wijnfestijn.
Schrijf je nu in via Wijncursus@proeflokaal1574.nl